Rólam
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BAKONYI TIBOR

Fotós / Photographer
Mottóm: A végletekre törekszem, maximalistaként, szabadon. Célom, hogy olyan módon mutassam be a személyeket, eseményeket, érzelmeket, amely egyszerre meghökkentő és érzelemtől fűtött. Amiből árad az energia, és van benne tartalom.

A fotózás a kedvenc időtöltésem és a szenvedélyem, mert minden fotó egy alkotás. Alkotni pedig a legnagyobb öröm számomra, ezért keresem az új perspektívákat.

A fotó ugyan fizikai valójában csak egy pillanatot örökít meg, de amikor újra és újra megnézzük, előtörnek a mögötte rejlő érzelmek. Azt szeretném, ha a fotóim által ezeket sikerülne közvetíteni, legyen szó portréról, esküvői képről, családi fotóról, vagy egy érzelmes pillanatról. Hiszem, hogy a szeretet mindig jelen van az életünkben, és hogy egy romantikus és szerethető világban élünk, amit ugyan néha szürke fellegek árnyékolnak, de olyankor rápillantunk egy-egy képre, és az emlékek által újra kisüt a nap. Én elsősorban ezért a pillanatokért kezdtem el fotózni.

JELEK!
Ha figyelünk a jelekre, tudjuk, mivel kell foglalkoznunk.
Szipál Márton, Magyarország egyik leghíresebb fotósa 2016-ban hunyt el.
Az egyik barátom vette meg a lakását, ahol nagyon sok minden ott maradt, így hozzám került öt fotós könyv és egy fekete háttér.
Nem véletlenül, hiszen tudjuk, hogy véletlenek nincsenek.

Ekkor döntöttem el, hogy a fotózás lesz az életem nagy része.

Nagy becsben tartom ezeket az ereklyéket, amelyekből folyamatosan új ötleteket merítek.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.