A jobb kattintást nem engedélyezett. A fotók mentése, másolása tilos.

Rólam

Rólam

Bakonyi Tibor

FOTÓMŰVÉSZ/PHOTOGRAPHER
Mottóm: A végletekre törekszem, maximalistaként, szabadon. Célom, hogy olyan módon mutassam be a személyeket, eseményeket, érzelmeket, amely egyszerre meghökkentő és érzelemtől fűtött. Amiből árad az energia, és van benne tartalom.

A fotózás a kedvenc időtöltésem és a szenvedélyem, mert minden fotó egy alkotás. Alkotni pedig a legnagyobb öröm számomra, ezért keresem az új perspektívákat.

A fotó ugyan fizikai valójában csak egy pillanatot örökít meg, de amikor újra és újra megnézzük, előtörnek a mögötte rejlő érzelmek. Azt szeretném, ha a fotóim által ezeket sikerülne közvetíteni, legyen szó portréról, esküvői képről, családi fotóról, vagy egy érzelmes pillanatról. Hiszem, hogy a szeretet mindig jelen van az életünkben, és hogy egy romantikus és szerethető világban élünk, amit ugyan néha szürke fellegek árnyékolnak, de olyankor rápillantunk egy-egy képre, és az emlékek által újra kisüt a nap. Én elsősorban ezért a pillanatokért kezdtem el fotózni.

JELEK!

Szipál Márton fotóművész. 
Ha figyelünk a jelekre, tudjuk, mivel kell foglalkoznunk.
Szipál Márton, Magyarország egyik leghíresebb fotósa 2016-ban hunyt el.
Az egyik barátom vette meg a lakását, ahol nagyon sok minden ott maradt, így hozzám került öt fotós könyv és egy fekete háttér.
Nem véletlenül, hiszen tudjuk, hogy véletlenek nincsenek.

Ekkor döntöttem el, hogy a fotózás lesz az életem nagy része.

Nagy becsben tartom ezeket az ereklyéket, amelyekből folyamatosan új ötleteket merítek.